Vårdaren förlorar jobbet när bästa vännen dör – dagar senare får hon en överraskning

Cheryl Levy jobbade med att ta hand om äldre och hon älskade sitt jobb. Hon hade över 30 års erfarenhet och satte alltid andras välbefinnande före sitt eget.   

Med åren hade hon drabbats av många förluster, Cheryl hade förlorat både sin mor, far och make och hon hade själv vårdat dem in i det sista.

Cheryls döttrar hade lovat henne att oavsett hur gammal hon blev, så skulle hon aldrig behöva bo på ett ålderdomshem, precis som Cheryl själv lovat sina föräldrar.

Då kom nästa nederlag för Cheryl, Bunny som hon tog hand om dygnet runt, var Cheryls enda arbetsgivare och bästa vän.

Bara två dagar efter att Bunny fyllde 89 år gick hon bort. ”Hon var som en mamma för mig” säger Sheryl till Fox5. Förutom att förlora sin bästa vän så blev Cheryl också av med sitt jobb, och hon gick in i en depression.

Då insåg Cheryls dotter Jessica att det var dags för hennes mamma att bli lite omhändertagen. Då bestämde hon sig för att skriva ett brev till FOX5 Surprise Squad, ett TV-program som uppmärksammar personer som behöver lite uppskattning.

Som tur var fick Cheryl snart ett nytt jobb, och det var där som hon blev överraskad. Hon förstod inte alls vad som hände när det ringde på dörren.

Titta på videon nedan för att se vad de har för överraskning till Cheryl.

Cheryl har hela sitt liv satt andras lycka och välmående före sig själv. Det var verkligen på tiden att hon fick lite uppskattning.

Dela gärna om du också tycker att Cheryl var värd detta!