Vigseln stoppas när brudgummen rusar ut och försvinner – då ser gästerna detaljen bakom bruden

Bröllopet är en av de absolut största dagarna i livet – och en dag som man kommer minnas till sista andetaget. Därför är det väl inte heller särskilt konstigt, att de flesta par förbereder den stora dagen in i minsta detalj för att inget ska gå snett.

Men ibland blir det bara inte riktigt som man tänkt sig. Fråga bara brudparet Stuart och Vicky, vars bröllop tog en högst oväntad vändning mitt i vigseln…

Stuart Kettell och hans kärlek Vicky hade sett fram länge och väl mot sitt bröllop. Till slut var också den stora dagen framme, och nära och kära samlades i kyrkan för att se dem lova varandra livslång trohet.

Till parets stora lättnad flöt allt också på som planerat. I alla fall till en början.

stuart, vicky, bröllop, överraskning
Foto: Youtube

Men när det var dags att utbyta ringar visade det sig att Stuart inte kunde hitta dem. Han letade febrilt, alla gäster i kyrkan höll andan – men ringarna var borta.

Inför en förskräckt brud och förvånade gäster förklarade prästen snart att bröllopet inte kunde fortsätta om inte ringarna var på plats. Så Stuart satte fart, och rusade ut från kyrkan!

stuart, vicky, bröllop, överraskning
Foto: Youtube

Kvar stod en ensam brud med insikten att dagen hon drömt om sedan barn nu förvandlats till kaos. Kvar satt chockade gäster och undrade hur i hela friden han kunnat vara så slarvig och glömma ringarna.

Men Stuart var ingen slarver. Tvärtom, han var en listig filur som kokat ihop en plan – som bara han och självaste prästen visste om.

stuart, vicky, bröllop, överraskning
Foto: Youtube

I samma sekund som Stuart lämnade kyrkan, avslöjades det hur han hade lurat alla. På en stor skärm bakom brudens rygg började nämligen en film att spelas upp.

Det hela var ett enda stort skämt, och i den förinspelade filmen fick bruden och gästerna följa Stuarts galna väg hem för att hämta ringarna han hade ”glömt”.

stuart, vicky, bröllop, överraskning
Foto: Youtube

Stuart bjöd verkligen på sig själv, och att döma av brudens reaktion var det säkert inte första gången heller som han skojade med omgivningen!

Det underbara filmklippet fick också hela kyrkan att vika sig av skratt.

stuart, vicky, bröllop, överraskning
Foto: Youtube

Till slut återvände Stuart med ringarna, och bröllopet fick äntligen sitt lyckliga slut. Jag är säker på att paret kommer leva ett långt och lyckligt liv tillsammans, och de fick verkligen en oförglömlig vigsel!

Se det dråpliga ögonblicket i spelaren här under. Jag skrattade åtminstone högt flera gånger under filmsnutten!

Dela gärna vidare detta oväntade ögonblick, så att dina vänner också kan få sig ett gott skratt i dag. Snacka om att brudgummen bjöd på sig själv för att göra dagen oförglömlig!