Vilken bebislycka! Nu har Lars Lerin och Juniors son kommit till Värmland.

Det var tidigare i våras som Manoel ”Junior” Marques Lerin på sin Facebook avslöjade att han och Lars Lerin skulle bli föräldrar till en liten son. Och nu har den lille pojken, som heter Rafael och är ”Juniors” biologiska son, kommit till sitt nya hem i Värmland.    

I Värmlands Folkblad berättar nu den folkkäre konstnären och hans man ”Junior” om babylyckan i parets hus på Hammarö, i Värmland. För snart har det gått tio dagar sedan 1-årige sonen Rafaels ankomst.
– Jag trodde det var jag som skulle bli hönsmamman men Junior ryter åt mig så fort jag tar i ungen, säger Lars till tidningen.

Lars Lerin träffade Rafael för första gången när han var omkring fyra månader. Ett möte som verkligen berörde den folkkäre konstnären och författaren.
– Jag kände mig på samma våglängd som honom redan första gången vi sågs. Annars har jag aldrig varit så mycket för det här med barn, länge tänkte jag inte ens tanken på att bli förälder. Det är Junior som fått in mig på den avdelningen. Så det var en överraskning för mig att jag kände så starkt för honom direkt. Han är så rolig och underbar och temperament har han också, säger han till Värmlands Folkblad.

Nu har alltså Rafael kommit till sitt nya hem och till sina nya föräldrar. Och Lars har en tydlig bild av hur han vill att sonen ska få växa upp.
– Jag tänker inte ha några förväntningar på honom. Han ska få växa och bli trygg i sig själv och inte få några skam- och skuldkänslor lagda på honom. Inga idiotier som det kunde se ut med uppfostran förr, säger Lars till Värmlands Folkblad.

Alla lyckönskningar till er! Ni kommer att bli underbara föräldrar.

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna