Zandra bantade bort en tredjedel av sig själv – chockar alla med sin förvandling i Biggest Loser

Att fortsätta kämpa när målet känns omöjligt att uppnå är en styrka. Många som provat att gå ned i vikt känner igen känslan, bland annat Eskilstunabon Zandra Spångberg som vägde 129,4 kilo när hon äntrade tv-programmet ”Biggest Loser”.

Under måndagens program chockade hon alla när hon klev upp på vågen och visade de ofattbara siffrorna, och Zandra ser ut som en helt ny människa. 

Tänk dig att ha gått och burit på 43,6 kilo som du sedan blir av med. Det är en lättnad som inte går att föreställa sig, men för Zandra Spångberg är det en verklighet som är svår att greppa. När Zandra blev antagen till tv-programmet och tävlingen ”Biggest Loser” vägde hon 129,4 kilo, men dessa kilo är nu långt borta.

Zandra som kommer från Eskilstuna, har berättat för Eskilstuna-Kuriren att hon kände skam över sin vikt, men att hon behöver press på sig för att lyckas och därför sökte till tävlingen. 
— Jag behöver pressen så att jag inte kan misslyckas. Jag vill inte leva resten av livet med skam över att jag inte gick ner någonting, sa hon till tidningen.

Många som åkt ut ur Biggest Loser har haft svårt att fortsätta sin viktkamp utan hjälp, men Zandra lyckades. När gamla deltagare återvände till programmet under måndagen chockade hon alla med sitt viktras på 43,6 kilo, vilket är ungefär en tredjedel av vad hon vägde tidigare. 

Ikväll (tisdag) sänds finalen av Biggest Loser på sjuan. 

Zandra är en sann inspiration som visar att det som känns omöjligt är möjligt. Dela gärna för att motivera och inspirera andra.