Allan Svensson stora lycka – avslöjar oväntade kärleken: ”Nästan som en saga…”

Allan Svensson har hittat kärleken.

I hyresvärdinnan Ami, rapporterar Expressen.

Nu berättar han om oväntade mötet som förändrade hans liv.

Du vet aldrig när du möter kärleken. Fråga bara Allan Svensson.

När Allan Svensson, 68, spelade teater i Göteborg förra sommaren stod den där plötsligt utanför hans lägenhet.

– Jag fick veta att min hyresvärdinna ville ha kontakt med mig. ”Vad är det nu då?” tänkte jag. ”Jag har ju vattnet blommorna som en jävla dåre!” Jag trodde direkt att det handlade om ett klagomål, säger Allan Svensson till Året runt, uppger Expressen.

När värdinnan, som heter Ami, kom förbi uppstod i stället kärlek. Allan Svensson beskriver det som kärlek vid första ögonkastet.

Efter att spelperioden var över stannade Allan kvar i stan och då passade han på att bjuda Ami på restaurang. Nu har det varit ett par sedan förra året. För Året Runt beskriver han deras relation som om de känt varandra ett helt liv.

Allan Svensson om kärleken: Som en saga

I en intervju med Expressen utvecklar han:

– Det var totalt fantastiskt, jag var helt oförberedd på att detta skulle hända. Det är nästan som en liten saga. Det är väldigt fint, underbart och härligt, säger han till tidningen.

Paret är fortfarande särbos. Men i sommar ska de ut på en gemensam utlandssemester. Det blir deras första resa, vilket Allan ser fram emot.

Vilka fantastiska nyheter! Stort grattis, Allan! Skicka dina grattishälsningar till Allan i kommentarsfältet på Facebook.