Anders Bagges stora familjelycka – ett år efter bröllopet: ”Vår resa har bara börjat…”

Anders Bagge och Johanna Bagge Lind sa ja till varandra förra året.

I söndags var det år sen det sagolika bröllopet.

Och paret firade på allra bästa sätt.

Det var den 25 augusti förra året som Anders Bagge och Johanna Bagge Lind sa ja till varandra i en välfylld Eric Ericsonhallen i Stockholm.

Bland gästerna syntes flera kändisar, däribland Kristin Kaspersen och Carola Häggkvist. Och självklart var också familjemedlemmarna, hundarna Iris, Selma, Ebba och Sonja på plats under ceremonin för att fira kärlekslyckan.

Anders, som under vigseln inte kunde inte hålla tillbaka tårarna, tog tillfället i akt att överraska alla. Plötsligt greppade han själv mikrofonen och framförde en kärlekslåt till sin älskade Johanna.

Anders Bagges fina ord till Johanna Bagge Lind

I dag har det gått ett år sen det magiska bröllopet, och i söndags, på parets bröllopsdag, valde Anders Bagge att återigen hylla sin hustru.

”Idag är det 1-år sedan vi så JA till varandra i kyrkan, det har inte funnits en dag jag ångrat det och det kommer inte finnas en dag framöver jag gör det heller! Älskar dig över allt min prinsessa”, skriver han på Instagram.

Även Johanna kärlekshyllar sin make.

”Idag för ett år sedan gifte vi oss. Vilken resa det har varit och vilket fantastiskt bröllop vi hade. Älskar dig min Hubbabubba och nu fortsätter vi att resa vidare för vår resa har bara börjat. Din fru”, skriver hon till en Instagramvideo med privata bilder från bröllopet.

Men firandet slutade inte där. På kvällen valde Anders Bagge att överraska sin Johanna med röda rosor och en romantisk båttur. På en liten fiskebåt hade han dukat upp med middag och champagne.

Och den goda stämningen verkar det inte ha varit något fel på.

Stort grattis på er dag, Anders och Johanna! Ni verkar ha det så fantastiskt fint tillsammans.

Skicka gärna era grattishälsningar till det lyckliga paret i kommentarsfältet på Facebook.