Doktor Mikaels avslöjande om nya tv-programmet ‘Helt sjukt’: ”Tveksam på att ställa upp”

TV-programmet ”‘Helt sjukt” blev en succé som sedan lades på is under några år. Men till tittarnas stora glädje har programmet nypremiär i höst, och de får celeber expertis av överläkaren Mikael Sandström, även känd som tv-doktorn.

Men trots att programmet är förhandstippat som favorit så var det inte en självklarhet för doktor Mikael att tacka ja till att medverka. Anledningen var att intervjuerna med gästerna i fråga kändes osäkra.

Ett av TV4:s stora satsningar i höst är programmet ‘Helt sjukt’, som leds av Petra Mede, men som får expertishjälp av överläkaren Mikael Sandström.

”Blev glatt överraskad”

I programmet får kända gäster intervjuas om personliga ämnen som berör, och för att få råd och kunskap finns Doktor Mikael på plats att uttala sig. Men detta var något han inte kände sig hela hundra på från början.

– Det blev skitbra intervjuer, jag var tveksam på att ställa upp men jag blev glatt överraskad, säger han till Tidningen Hänt.

Foto: TV4/Instagram

Helt sjukt tar, vågar jag säga, en stark plats i TV4:s hösttablå. Gästerna i årets säsong är oerhört modiga när de öppnar upp och talar om svåra ämnen som berör. I Helt sjukt står samtal om livet i fokus och Petra Mede guidar, på sitt alltid oerhört proffsiga sätt, gästerna i ärliga och fina samtal med doktor Mikael och psykologen Jenny. Tittarna kan se fram emot djupa samtal, tips och mycket skratt”, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Ser du fram emot säsongspremiären av ‘Helt sjukt?’. Dela gärna så att andra inte missar detta.