Ebbots besked – efter Carolas intima fråga: ”Min fru och jag lever inte tillsammans längre”

Ebbot och Carola har verkligen funnit varandra under årets ”Så mycket bättre”. Under första avsnittet fick de en fin vänskap direkt, men nu berättar Ebbot hur hans egna relation till hans hustru förändrats.

– Vi lever inte tillsammans längre, förklarar han i programmet.

Få kan väl ha missat den varma och fina vänskapen som Ebbot och Carola fick direkt när de träffades under förra veckans ”Så mycket bättre”.

De åkte och shoppade, och det tycktes som om de båda hade känt varandra genom hela livet.

I kvällens program diskuterar artisterna om relationer, som både varit bra och dåliga.

Efter att ha tolkat Josefine ”Little jinder” Jinders låt Whatever 4-ever, berättar han mer om förklaringen bakom låtvalet.

– Jag tycker ändå att såhär, oavsett om det skiter sig. Det är så skönt att upprätthålla att man älskar någon ändå. Även om det inte funkar. Jag känner igen det där att gå in i någonting och känna att det kommer skita sig. Ingen vill leva med mig, och så är det faktiskt någon som orkar det. Då blir man sådär paff, på något sätt, säger han i programmet.

Carola frågar då på hur det ser ut med relationer för han i dag då han erkänner att han och hustrun inte längre lever tillsammans.

– Det är bra, jag är bästa vän med min fru kan man säga, men vi lever inte tillsammans längre, förklarar Ebbot då.

Carola påpekar att den typen av relation är ”fantastisk”, och Ebbot håller med:

– Det kan inte bli bättre. Om man lever i en tvåsamhet så ska man lyfta varandra hela tiden, och när man inser att nu räcker det. Nu är den fasen över. Kärleken är inte borta, men just den biten är avklarad.

Så fint att kunna ha den relationen. Viktigast av allt är att det är någonting som fungerar för dig Ebbot!

Har du koll på andra program förutom ”Så mycket bättre” som är historiska? Kolla i spelaren nedan: