Här är alla bönder i ”Bonde söker fru” 2019

Snart är ”Bonde söker fru” tillbaka i TV4!

Nu har kanalen presenterat bönderna i årets säsong.

 

Den omåttligt populära tv-serien ”Bonde söker fru” är snart tillbaka i tv-rutan. Programledaren Linda Lindorff har tidigare hintat om på sin Instagram vilka som är årets bönder. Nu är de officiella.

Här är alla deltagare i ”Bonde söker fru”

Alexander, 35 år, mjölkbonde från Dannike utanför Borås

Här har vi en barnkär kille! Alexander är full av energi och har många järn i elden. Han tillbringar gärna tid med sina syskonbarn till vilka han byggt en tågbana hemma i sitt eget vardagsrum. Mest av allt längtar han efter egna barn.

Oscar, 22 år, getbonde från Sala

Oscar är en energisk och påhittig kille som gillar när det händer saker. Till exempel snappade han upp att yoga tillsammans med djur var på tapeten utomlands och ett par veckor senare deltog över hundra personer i yoga sida vid sida med getterna på hans gård. Han flyttade in på farmor och farfars gård redan som 16 åring där han nu fortsätter att förverkliga sina visioner. En framtidsdröm han har är att erbjuda grön hälsa/rehab till dom som behöver. När det kommer till kärlek drömmer han om att träffa en likasinnad tjej som precis som honom sprider energi och glädje omkring sig.

Jennie, 29 år, häst- och nötbonde i Skultuna

Jennie är en driven och smart tjej med ett inre fyllt av kärlek, värme och omtanke. För ett par år sedan köpte hon sin drömgård men trots att hon står stadigt på egna ben längtar hon allt mer efter mannen i sitt liv och någon att bygga en framtid ihop med. Hon söker en kille som älskar livet på landet och som delar hennes passion för djur och natur.

Jimmy, 37 år, köttbonde från Ankarvattnet i Jämtland

Jimmy är en trygg man som lever nära oändligt vacker vildmark. Han jagar, bygger och lever i symbios med naturen. Han har två barn sedan tidigare och längtar efter att få uppleva den stora kärleken igen. En dröm vore om hon delade hans stora intresse för friluftsliv, som kunde bli någon att driva gården tillsammans med, och någon att älska och göra allt för.

Ulf “Uffe”, 56 år, skogsbonde från Ramstalund utanför Uppsala

Uffe närde tidigt en dröm om att ha en egen gård, och sedan han var 19 år har han bott på sin gård utanför Uppsala där han bland annat ägnar sig åt sina stpra intressen dans och jakt. Uffe har tre vuxna barn och fyra barnbarn som han tycker mycket om. Uffe drömmer om att hitta någon att luta sig tillbaka med, och njuta av såväl natur som att resa och uppleva nya saker ihop med.

Pelle, 28 år, mjölkbonde från Söderhamn

Pelle är en glad kille som gillar att dansa och åka skidor. Pelle drömmer om en tjej att dela allt med, någon att bolla idéer och resa tillsammans med. En tjej att få överraska med härliga dejter och skämma bort. Sedan Pelle var 3 år har han drömt om att bli bonde, och målet att ha en gård innan han fyllt 30 har han lyckats med!

André, 24 år, köttbonde, Strömsnäsbruk

André är en ambitiös kille fylld av positiv energi. Han köpte gården när han var 19 år och han jobbat som ett jehu för att få alla bitar på plats. Han vill träffa en härlig tjej att kanske gifta sig med en dag. André är väldigt barnkär och hoppas på att få egna barn en dag.

Här hittar du ett specialprogram där du får träffa alla årets nya bönder.

Vilken kanal visar ”Bonde söker fru”?

”Bonde söker fru” har tidigare visats onsdagar klockan 20:00 på TV4. Programmet streamas även på Cmore och TV4 play.

Vem är programledare för ”Bonde söker fru”?

Precis som tidigare år leds programmet av Linda Lindorff. Det är fjortonde året i rad som hon är programledare för den populära kärlekssåpan.