Hårda utspelet mot Chris Kläfford – hånas efter succén i USA

Chris Kläffords hyllade framträdande i ”America’s got talent” har setts av miljoner världen över.

Men alla verkar inte så förtjusta i artisten.

Poddcastduon Alex Schulman och Sigge Eklund hånar nu Kläfford i sin podd, rapporterar Aftonbladet.

Chris Kläfford slog igenom med dunder och brak när han vann ”Idol” för några år sen. I år har han testat lyckan i USA och talangprogrammet ”America’s got talent”. Och det blev succé.

I programmet nämns det dock inte att Kläfford faktiskt har en karriär här hemma i Sverige.

– Jag frågade om det där när jag kom dit. De (produktionen) sade att ”folk kommer få veta i alla fall. Vi ska fokusera på var du kommer ifrån”. Någonstans lever man ju på att man har kämpat sig från något ställe, sa Chris Kläfford tidigare till TT om sin medverkan.

Alex Schulman och Sigge Eklund har dock reagerat på att hans bakgrund inte nämns.

Chris Kläfford hånas av Alex Schulman och Sigge Eklund

I sitt senaste avsnitt av deras podcast hånar de artisten. Enligt Aftonbladet säger de skämtsamt att man borde göra något för att avslöja Kläffords ”bluff”.

– Du skulle då starta en Facebook-grupp som skulle föreslå att ”vi ses den 20 augusti då finalen av ’America’s got talent’ är och så stormar vi CBS byggnad och rusar in på scenen”, säger Sigge Eklund i podden, uppger Aftonbladet.

– Ni bär på en monitor som visar ”Idol”-finalen.

Alex Schulman menar i sin tur att Kläfford redan förbrukat sin berättelse om hur han kämpar om att slå igenom och att han borde komma med något nytt. Han föreslår att Chris ska fejka att han varit med om en kärnkraftsolycka, skriver tidningen.

– Han kommer in som en jävla grönsak och kan bara prata genom någon typ av maskin som sitter i strupen på honom, skojar Alex Schulman i podcasten.

Vad tycker du om utspelet mot Chris? Skriv din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.