Juryn står mållös när magikern gör detta – kan du förstå hur det är möjligt?

Jag har älskat magitrick ända sedan jag var liten. Varje gång det visades magi på TV satt jag som bänkad och undrade hur de kunde göra som de gjorde.

Nu när jag är äldre så förstår man förstås mycket mer och jag lyckas ganska ofta lista ut hur själva tricket går till.

Men detta fantastiska magitrick kan jag inte alls förstå. När jag såg det första gången så hade jag exakt samma ansiktsuttryck som domarna i den populära talangshowen.

Detta är helt fantastiskt!

Will Tsai är en ung man som blev inspirerad av en gatumagiker när han var liten. Direkt efter att han sett hur gatumagikern trollade gick han till ett bibliotek och lånade en bok om hur det går till. Därefter började han kalla sig själv för en magiker.

Som 15-årig flyttade han och hans föräldrar till USA – men eftersom föräldrarna hade svårt för språket kunde de inte få arbete. Det ledde till att Will fick börja jobba och försörja familjen. Men pengarna räckte inte till – och han har tvingats sova ute på gatan under sitt liv.

Men han fortsatte att följa sin dröm om att bli en magiker – och till slut får han chansen att visa upp sina kunskaper i TV.

– Jag har inte visat det här för någon tidigare, utan det är speciellt för den här talangshowen, säger Will innan han framför tricket.

Och snacka om att han lyckas hänföra alla! Både domare och publiken vet knappt vad de ska tro och kan inte göra annat än att bara gapa! Vilket jag verkligen förstår!

– Det är det bästa magitricket som jag någonsin sett på den här showen, säger Simon Cowell som är domare.

Kolla in tricket som golvar alla:

Förstår du hur han gör? Dela med dina vänner och se om de kan förklara Wills fantastiska magitrick!

 
 

Läs mer om...