Klart: Skidkungen Thomas Wassberg dansar i årets upplaga av Let’s Dance.

Den 11:e mars är det dags för en ny säsong av TV4:s Let’s Dance. Programmet som tidigare vunnits av bland annat Ingemar Stenmark och Anton Hysén kommer den här säsongen att bjuda dans från en annan idrottsprofil. I dag avslöjade nämligen den förre skidkungen Thomas Wassberg att han kommer att medverka danstävlingen.

Lets Dance är ett av TV4:s mest populära program och den här säsongen kommer vi att få se gammal OS-guldmedaljör skaka sina lurviga i programmet.

I TV4:s Nyhetsmorgon avslöjade nämligen Thomas Wassberg att han kommer att vara en av deltagarna i vårens upplaga. Men han erkänner att han var svårflörtad.

– Det tog några månader innan jag tackade ja, säger han i programmet.

Och vi är nog många som ser fram emot att få se den gamle skidhjälten i programmet. Något som även programledaren Jesper Börjesson skrev under på.

– Det ska bli grymt kul att följa dig, sa han när Thomas Wassberg med kom nyheten i Nyhetsmorgon.

Sedan tidigare är det klart att Nassim Al Fakir (programledare), Rickard Söderberg (operasångare), Linda Lindorff (programledare), Pia Johansson (skådespelare), och Elisa Lindström (sångare) är klara för ”Let’s dance” som alltså har premiär den 11:e mars.

Gilla gärna om du också ser fram emot att se Thomas Wassberg dansa loss i vår!