”Let’s dance”-Calles nya besked om kärleken – efter tiden med Kristin Kaspersen: ”Hon har flyttat in…”

Calle Sterner och Kristin Kaspersen vann inte bara ”Let’s dance”. De vann även varandras vänskap.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i Calles liv.

– Hon har ju flyttat in hos mig officiellt nu, säger Calle Sterner till Hänt om sin flickvän.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner gjorde stor succé i ”Let’s dance” i våras. De hyllades från start, både av tittare och jury. Paret tog också hem hela tävlingen.

Under programmet uppstod vissa rykten om att de två skulle vara ett par. Men så var inte fallet. Det rörde sig snarare om en otroligt varm vänskap. I samband med ”Let’s dance” valde Kristin att vid upprepade tillfällen att hylla sin danspartner, som alltid fanns vid hennes sida, både i med- och motgångar.

View this post on Instagram

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CALLE!?? Idag fyller han 30 år! Jag är så innerligt tacksam över att jag fick bli hans danspartner. Calle är en fantastisk dansare och lärare. Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor. Men viktigast av allt, ett stort hjärta. Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans. Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du! ❤️ Jag har den bästa danspartnern jag kunde önska mig. Deefattat!!! @callesterner @photographerkarintornblom

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

”Jag vet att jag är stark själv. Jag vet att jag klarar mig själv… Men det är fantastiskt mycket roligare och härligare att dela upplevelser och glädje med någon. Tack Calle Sterner för att jag får dela lyckan i dansen, varje dag, med dig”, skrev hon på Instagram.

Calle gick i våras ut och berättade om sin nya kärlek – Johanna. Det var Johanna som valde att avslöja nyheten på sin Instagram.

– Jag är den lyckligaste tjejen i världen. Tack för dig, skrev hon till en Instagrambild där hon syns tillsammans med Calle.

Calle Sterners glädjebesked efter tiden med Kristin Kaspersen i ”Let’s dance”

Nu några månader senare har paret valt att ta nästa steg i sin relation.

Calle berättar för sajten Hänt:

– Hon har flyttat in hos mig officiellt nu. Idag har vi målat hallen i färgen isglass, säger han till sajten.

På måndag firar de ett år tillsammans. Det var för snart ett år sedan som de hade sin första dejt.

– Då var det pannkaksdejt. Jag visste att hon gillade pannkakor så jag slog på stort och jag gjorde pannkakor och köpte allting som man kan ha till pannkakor. Jag köpte till och med ketchup för hon skulle kunna vara konstig, men det var hon inte, så det var ju skönt. Vissa har ju ketchup, så jävla konstigt, skojar Calle.

Så underbart att höra, Calle! Skicka dina lyckönskningar till paret i kommentarsfältet på Facebook.