Linda Lindorff avslöjar heta kärleksmötena – då fick ”kärleksvakterna” avbryta: ”Kan gå hur som helst”

Med mycket känslor och dejting kan det lätt leda till heta kärleksstunder.

Det gör att även i årets säsong av ”Bonde söker fru” får de såkallade ”kärleksvakterna” lägga sig i när det kan bli för hett framför kameran.

De såkallade ”kärleksvakterna” har länge varit en del av ”Bonde söker fru”.

När det gäller dejting och känslor är det väl inte så konstigt att det kan bli lite hett även framför kameran.

– På slottet finns de överallt. När man kommer dit är både brevskrivare och bönderna väldigt sugna och på g. Man har mentalt förberett sig att nu ska det bli dejting och förhoppningsvis kärlek. Att samla ett gäng singlat på ett sånt sätt, det kan ju gå hur som helst. Vi vill ju hänga med när det händer. Vi vill ju helt enkelt ha ordning på det som händer och det säger jag med glimten i ögat. Vi ser till att de är på sina rum, säger programledaren Linda Lindorff till Newsner.

Och en hel del hemliga möten efter kamerorna släckts kan det också blivit.

– Man får smyga in på natten om man vill eller gå iväg. Man ska ju få tid att ses om det ska ske någonting. Om allting skulle ske på natten skulle det ju inte gå att berätta för tittarna. Om det skulle ske, måste det ju få ske.

Linda Lindorff avslöjar hur ”kärleksvakterna” fick lägga sig i programmet. Foto: TV4/Cmore

Linda Lindorff om nya Bonde söker fru: ”Mer kärlek än någonsin”

Inför årets säsong blir det mer kärlek än någonsin, i alla fall om man frågar folkkära programledaren Linda Lindorff.

– Det är en otroligt kärleksfull säsong. Uppstår det kärlek så uppstår det också annat. Det uppstår en del svartsjuka. Deltagarna  vet ju alla vad de ger sig in i detta program. Vad som helst kan hända, säger hon till Newsner och fortsätter:

– De här valen som bönderna gör det gör ju även tjejerna om de vill fortsätta eller inte. Det görs ju på ett väldigt ödmjukt sätt där bönderna faktiskt frågar om de vill stanna kvar.

De som tv-tittarna kommer följa denna säsong är: Alexander, 35, Jimmy, 37, Oscar 22 för ”Bonde söker fru” och Pelle 28, André 24, Mattias 26, samt Uffe, 56 på TV4-plays program ”Bonde söker fru – kärlek åt alla”.

Detta ser vi så mycket fram emot! Det kommer bli helt magiskt. Kommer du att titta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.