Mellostjärnan polisanmäler kvinnligt fan – anklagas för att ha gjort henne gravid

Artisten Magnus Carlsson, känd från bland annat flera succéer i Melodifestivalen, har varit lyckligt gift med Mats Carlsson sedan över tio år tillbaka. Men enligt ett kvinnligt fan ska han ha roat sig på annat håll, då hon påstår att han är pappa till hennes barn. Under lång tid har kvinnan skickat fakturor till artisten.
– Jag är ganska hundra på att jag inte har gjort en kvinna på smällen.

Dansbands- och schlagerstjärnan Magnus Carlsson är känd för att ha en bra relation med sina fans, men det finns en kvinna som vill vända upp och ner på hans liv. I ett avsnitt av Kändispodden berättar stjärnan om en kvinna som påstår att han är pappa till hennes barn.
– Det är en minst sagt förvirrad kvinna som anser att vi har barn ihop. Hon skickar fakturor till mig på underhåll som hon ska ha. Där har du nivån, säger Magnus Carlsson i podcasten.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Har gjort en polisanmälan

Enligt Magnus Carlsson själv ska kvinnan har skickat fakturor under lång tid, och att hennes felaktiga påståenden gjort att han blivit tvungen att göra en polisanmälan.
– Faktum är att det har dragits så långt att det är en av de få gånger i min karriär som det faktiskt har blivit en polisanmälan, avslöjar han i ”Kändispodden”.

 

Säkrar hemmet

Det kvinnliga fanet ska ha gått så långt att Magnus Carlsson och hans make känt sig otrygga i sitt hem, och därför sett över säkerheten.
– Mycket kan man ha gjort i sitt liv. Men jag är ganska hundra på att jag inte har gjort en kvinna på smällen, erkänner Carlsson i Kändispodden.

OLA TORKELSSON / TT

 

Det är inte alltid lätt att vara en offentlig person. Gilla och dela gärna om du sympatiserar med Magnus Carlsson.