Nu gifter sig Måns Zelmerlöw med sin stora kärlek Ciara: ”Kan inte vänta”

Idag är dagen med stort D för artisten Måns Zelmerlöw och hans stora kärlek Ciara Janson. För lite mer än ett år sedan gick Måns ner på knä under en kärlekssemester i Kroatien. Därför är det där som paret idag ska bli man och hustru.

”Jag kan inte vänta på att få gifta mig med dig”, skriver Ciara om Måns på sin Instagram.

Idag ska Ciara Janson bli Ciara Zelmerlöw. Det var i juli 2017 som Måns tog steget att fråga Ciara om hon ville leva med honom resten av livet.

– Jag hade ringen under bordet så jag plockade fram den och sen säger jag att ”jag har aldrig känt någonting sånt här” och lite andra grejer. Men jag tänkte att det skulle vara mellan henne och mig, berättade Måns Zelmerlöw om frieriet i Skavlan 2017.

Sedan dess har det varit en lång nedräkning, och under veckan som gått har Ciara postat flera bilder där hon berättar hur mycket hon längtar till självaste dagen, som nu äntligen är här.

Enligt Expressen anlände gästerna med flyg redan under torsdagseftermiddagen, och under eftermiddagen idag kommer kändisparet att vigas framför en präst vid vattnet, det rapporterar Expressen.

View this post on Instagram

#thefuturemrsz ❤️

A post shared by Ciara Janson (@ciarajanson) on

Nu önskar vi det här fina paret ett stort grattis och lycka till. Dela gärna dina grattishälsningar i kommentarsfältet.