Så ändras ”Bonde söker fru” inför nya säsongen – efter alla år

Premiärdatumet för årets ”Bonde söker fru” närmar sig med stormsteg.

I den fjortonde säsongen är det mycket som är bekant, men också en hel del nytt.

Nu avslöjar TV4 ändringarna av programmet.

Nu är det dags för ännu en säsong av känsloladdade dejtingprogrammet ”Bonde söker fru”. 25 september får svenska folket följa årets bönder genom lyckorus, tårar och intriger.

De bönder som är klara för programmet är Alexander, 35, Jimmy 37, Oscar 22, och Pelle 28.

Men förutom de fyra bönderna kommer även tre bönder till söka kärlekslyckan i TV4-plays program ”Bonde söker fru – kärlek åt alla”. Där får vi följa Mattias, 26, Uffe, 56 och André 24.

Årets ”Bonde söker fru” kommer genomgå flera förändringar. Foto: TV4/Cmore

Så förändras årets ”Bonde söker fru”

Men även om TV4:s omåttligt populära program redan har ett program utöver den vanliga tablån, avslöjar nu TV4 ännu en storsatsning.

Nytt för i år är eftersnacksprogrammet ”Bönderna berättar allt”, där bönderna just ska få berätta om heta kärlekssommaren och reda ut en och annan kärleksintrig.

”I detta eftersnacksprogram går Linda tillsammans med bönderna igenom snackisar från varje avsnitt och försöker bringa klarhet i varför bönderna agerade som de gjorde”, skriver TV4 på sin Instagram.

En annan nyhet är att TV4 också söker efter singelbönder för nästa vår 2020 – utomlands.

Det är alltså svenska bönder som bor utomlands men som nu söker kärleken.

Programledaren Linda Lindorff berättar om förändringarna. Foto: TV4/Cmore

Linda Lindorff om förändringarna: ”De kanske behöver be om ursäkt”

Med tre program under samma tema, berättar programledaren Linda Lindorff att det finns en klar mening med alla tre programmen för tittarna.

– ”Bönderna berättar allt” är en förlängning med extra snack. Det kommer fram nya sanningar och avslöjanden. Vi reder ut för brevskrivare och bönderna och ger de chansen att förklara för det som inte ryms i programmet. En tjej blev nästan prejad av vägen, det behöver kanske be om ursäkt för. Det är skönt att få sitta ner och låta bönderna få komma till tals, säger Linda Lindorff till Newsner.

Vad tycker du om förändringarna? Kommer du att se på premiären av ”Bonde söker fru”? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

Glöm inte att följa Nöjeslivet på Instagram för fler nöjesnyheter.