FOTO: Instagram/Wikipedia

Så mycket bättre 2019: Alla artister, låtar, tv och stream

Så mycket bättre är tillbaka med en ny säsong.

Här följer alla datum, tider och artister att hålla koll på.

Så mycket bättre 2019 firar 10 år med jubileumssäsong – och ett helt nytt koncept. Årets upplaga kommer bli något annorlunda jämfört med tidigare år. Artisterna kommer fortsatt att tolka varandras låtar under luncher och middagar, men de kommer inte ha varsin dag.

Det som också är nytt i årets Så mycket bättre är att det enbart kommer vara tre artister som är med i alla program. Varje avsnitt gästas sedan av ett gäng artister som varit med i tidigare säsonger av Så mycket bättre.

Programmet går även under namnet Så mycket bättre – andra sommaren.

Så mycket bättre 2019 – artister

Tre deltagare är klara för att medverka i alla program av Så mycket bättre 2019: Petter, Magnus Uggla och Miss Li.

Trion gästas av olika artister i programmet. I det första avsnittet får vi se Jill Johnson, Timbuktu, Petra Marklund och Orup. 

Andra artister som har presenterats och som gästar Gotland under ett avsnitt är Titiyo, Danny Saucedo, Ebbot Lundberg, Little Jinder, Niklas Strömstedt och Carola.

FOTO: Wikipedia

När börjar Så mycket bättre?

Så mycket bättre 2019 spelas in under sommaren på Gotland. Programmet sänds sedan i tv under hösten.

Precis som vanligt kommer artisterna i Så mycket bättre att bo på pensionatet ”Grå Gåsen”, som ligger i Burgsvik på Storsudret.

Premiären för Så mycket bättre – andra sommaren är på lördag den 19 oktober.

Sista avsnittet sänds den 7 december.

Så mycket bättre 2019
FOTO: TT Nyhetsbyrån

Så mycket bättre 2019 – tv och stream

Samtliga avsnitt av Så mycket bättre 2019 sänds i TV4 på lördagar med start 20:00. Det går även att streama direkt i TV4 Play.

Så mycket bättre 2019 – låtar

Sedan starten 2010 har vi fått se ett antal klassiska tolkningar i Så mycket bättre genom åren. Till exempel Petra Marklunds version av rapparen Petters hit ”Mikrofonkåt”, Petters ”En tuff brud i lyxförpackning” av Lill-Babs och Miss Li med Pugh Rogerfeldts ”Här kommer natten”.

Förväntningarna på detta jubileumsår av Så mycket bättre är skyhöga. Och med artister som Petter, Magnus Uggla och Miss Li kan vi räkna med många minnesvärda tolkningar.

Här uppdateras listan med låtarna i Så mycket bättre:

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat