Sorayas intima fråga till Robinson-vinnaren: ”Hittade du kärleken…?”

Efter flera veckor av psykiska och fysiska utmaningar avgjordes igår Robinson 2019. Efter en hård kamp stod det klart att Umeåbon Klas Beyer är årets vinnare, vilket firades med en ordentlig seger.

Klas har charmat många tv-tittare under säsongens gång, vilket gjorde att programledaren Soraya var snabb med att fråga det alla undrat när han gästade Nyhetsmorgon.

”Hittade du kärleken på ön?”

 

Robinson 2019 har beskrivits som en ovanligt tuff säsong som utsatte deltagarna för hårda prövningar.

Under söndagskvällen avgjorde finalen, och segraren blev 30-åriga Klas Beyer, från Umeå.

– Just nu så mår jag som en kung. Det är min viktigaste eld i livet, och den gick hem, sa en glad norrlänning när han insåg att han vunnit Robinson 2019.

Efter en seger-natt befann sig Klas Beyer i Nyhetsmorgons studio under måndagsmorgonen, för att dela med sig av sin upplevelse av att leva på en tropisk ö under flera veckor, där han fick kämpa för mat, samtidigt som fysiska tävlingar skulle avgöras i värmen, tillsammans med människor han aldrig träffat.

Soraya frågar om Klas hittade kärleken på Robinson-ön

På frågan vad som varit jobbigast under tiden på Robinson-ön svarar Klas ”det sociala spelet”, då han inte alls var förberedd på vad som komma skulle.

Men allt har inte varit svårt och jobbigt. När Soraya inte kan hejda sig länbgre passar hon på att fråga Klas om kärlekslivet på ön:

– Jag hittade inte kärleken på ön. Eller jag hittade kärleken till naturen, säger Klas.

 

Dela för att gratulera Klas Beyer till vinsten i Robinson 2019.