Fotografen visar hur mammor verkligen ser ut efter förlossningen. Nu hyllas hon av hundratusentals.

Fotografen visar hur mammor verkligen ser ut efter förlossningen. Nu hyllas hon av hundratusentals.

Amerikanska fotografen Jade Beall har tidigare gjort den uppmärksammade fotoboken ”Bodies of Mothers”, i syfte att prata om synen på kvinnokroppen och samhällets skeva ideal. Nu är hon i startgroparna för att starta sajten ”You Are Beautiful”. På sajten ska bilder från hela världen publiceras och hylla världens alla kvinnokroppar – precis som de är. Sajten ska fungera som ett forum och vara en källa till stöd för kvinnor, och framför allt mammor med fysiska sviter från barnafödande. ”En vågad ny plattform för kvinnliga fotografer från hela världen för att bidra med bilder som inte är photoshoppade och inspirerande historier om kvinnor från hela världen för att verka för ett hälsosamt självförtroende, kärlek till sig själv och ett berättigande till det för alla kvinnor”, säger Beall om sajten till Huffington Post. Här nedanför finns videon och bilder från det nya projektet som redan har sett av en kvarts miljon människor.

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 14.08.28

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 14.30.17

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 14.41.08

Foto: Youtube.

Skärmavbild 2015-04-27 kl. 14.52.19

Och här är videon som nu sprider sig som över hela världen. Jag blir så rörd när kvinnorna i video pratar om deras känslor!
Ett så vackert initiativ som jag vill dela med er så att alla vi mammor tror på vår naturliga skönhet. Jag hoppas att du också vill sprida det här fantastiska budskapet.

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna