Björn Skifs kärlekshyllar sin flickvän – då avslöjar Bosse Parnevik DETTA och stjäl hela showen
Skifs

Björn Skifs kärlekshyllar sin flickvän – då avslöjar Bosse Parnevik DETTA och stjäl hela showen

Bosse Parnevik är utan tvekan en av våra mest älskade komiker. Han slog igenom redan 1963 när han medverkade i Lennart Hylands Karusellen. Sedan dess har han varit med i mängder av tv-program, filmer och serier och har ofta hyllats för sina magnifika imitationer av kända svenskar som Olof Palme, Ingemar Mundebo, Lennart Bodström, Sven-Bertil Taube och Bengt Bedrup.

I slutet av 70-talet var han värd för sitt egna tv-program, Party hos Parnevik, som blev en stor succé och det är ifrån denna serie vi grävt fram detta guldkorn.

I Party hos Parnevik bjöd Bosse på mängder av klockrena imitationer och flera svenska kändisar som Ted Gärdestad, Eva Rydberg, Sten-Åke Cederhök, Eva Bysing och Lill-Babs gästade hans program.

Bosse avbryter Björn

I ett program var en annan älskad svensk artist på plats i studion, nämligen Björn Skifs. Efter att ha samtalat med Bosse i soffan ska han sedan framföra en kärlekslåt till sin flickvän. Låten är Evert Taubes fina visa Min älskling. Sagt och gjort, Björn greppar gitarren och börjar spela men snart känner Bosse att han har lite information han behöver dela med sig av och avbryter Björn.

Och såhär fortsätter det sedan genom hela låten och det blir bara fler och fler detaljer som avslöjas och snart förvandlas framträdandet till en helt underbar sketch som river ner skratt i mängder från publiken. Inte speciellt svårt att förstå varför när två av våra största artister bjuder på show!

Hjälp till att DELA VIDARE så att även de kommande generationerna får njuta av Bosses och Björns underbara sketch – sån här humor görs inte längre!