Clint Eastwoods yngste son har vuxit upp – titta nu om du ser likheterna med pappa

Clint Eastwood är en världens framgångsrikaste skådespelare genom tiderna. Han har tilldelats fem Oscarsstatyetter och dessutom varit både regissör och filmproducent. Än i dag är han aktiv trots sina 87 år; onekligen inspirerande och beundransvärt. Många är vi som tagit del av hans fantastiska karriär, men vi kanske inte har koll på hans privatliv. 

Clint har nämligen sju barn, men det är hans yngsta son som nu får uppmärksamhet från fans över hela världen. Anledningen? Många tycker att han är sin far upp i dagen.

Clint Eastwood är världsberömd för sina många roller i olika storfilmer. Här en ikonisk bild från klassikern ”En handfull dollar”.

clintan1
Wikimedia

I dag är han 87 år gammal, och har sadlat om till regissör och filmproducent. Det gör han precis lika bra, men jag tror att alla kommer att minnas Clint för sina många filmroller.

clintan2
Wikimedia

Privat har Clint Eastwood varit gift flera gånger, och har blivit pappa sju gånger. Hans yngsta son Scott Eastwood har hunnit bli 31 år – och har nu fått sitt stora genombrott som skådespelare. Men det är framför allt likheterna med sin pappa som får fans över hela världen att fascineras. Lika som bär? Avgör själva!

clintan3
Instagram

Scott Eastwood, som framför allt hyllats för sin roll i ”The Fast and The Furious”, har fått höra otaliga gånger att han är sin far upp i dagen. Liknelsen kan han ta med ett skratt, och till och med göra en rolig grej av. På en välgörenhetsgala 2016 klädde han nämligen ut sig till pappa Clint.

clintan6
Instagram

Lika som bär eller inte. Oavsett så är det fint att se hur ikoners arv förs vidare genom deras barn eller barnbarn. Minns du Clint Eastwood som ung? Och ser du några likheter med sonen Scott? Dela vidare till dina vänner och börja diskutera!