Hon ser ut som en helt vanlig kvinna – men titta nu på hennes kläder

Trender kommer och går. I dag bär många kläder som hade fungerat på 70-talet, och modet från förr tycks alltid vara en del av nutiden. Jag själv har ofta inspirerats av stilar från förr i min klädsel, kanske är ni fler som har gjort det? En som definitivt tittar bakåt i tiden när det kommer till val av kläder är 22-åriga Holly Foster. Hon anser att kvinnornas klädsel var som bäst på 50-talet – och klär sig därefter.

”Jag älskar vintage eftersom det omfattar mer än bara garderoben; alla är väldigt respektfulla och välklädda. De har värderingar som har försvunnit i dagens samhälle”, säger Holly till Barcroft TV.

Kolla in Hollys klassiska stil här nedanför.

Klassiska klänningar, skor, byxor och alla i 50-talets färger och mönster. Den här 22-åringen har verkligen omfamnat 50-talets mode.

hollyns
Youtube

Det var när Holly var i tonåren som hon började kolla klassiska filmer från förr och blev förälskad i modet. Kolla in fler av hennes klänningar och stilar i klippet här nedanför.

Visst är det häftigt att en 22-åring kan omfamna historien på ett sådant kreativt sätt? Dela vidare om du tycker att modet var bättre förr, och att fler borde inspireras av den här 22-åringen.