Lasse Kronér tar på sig en suspensoar och går upp på scen – 20 år senare får han skämmas i tv

Om man jobbat inom nöjesbranschen och synts på tv i flera decennier kan det vara väldigt intressant att leta i de gamla arkiven. Fråga bara Lasse Kronér.

I sitt populära program ”Dobidoo” på SVT brukar han visa gamla klipp – vissa mer pinsamma än andra – på alla de kändisar som gästar programmet. Men i det här avsnittet blev det ombytta roller.

När alla, inklusive Lasse Kronér själv, tror att ett klipp på någon av de tävlande ska rulla igång dyker istället Lasse upp i bild. Iklädd suspensoar gör den då unge programledaren en helt magisk tolkning av popkungen Michael Jacksons hit ”Bad” i ett klipp från ”Kurt Olssons Television” från 1988.

Det visar sig att en kollega bytt ut den tilltänkta videon mot klippet med Lasse. Något som får hela Dobidoo-studion att brista ut i gapskratt. ”Det här ska ni få för” ropar Lasse samtidigt som han helst nog skulle vilja sjunka genom golvet.

Att Lasse Kronér är en vass programledare visste nog alla, men att han var så här het som popstjärna får nog de flesta att höja på ögonbrynen!

Tyvärr finns det många, framförallt unga, som inte fått chansen att uppleva det här legendariska klippet. Därför får du mer än gärna dela detta vidare för att sprida lite glädje en dag som denna!