Malin Berghagen hittar gammal bild på pappa Lasse och Abba-Frida – då börjar hennes följare att undra

Malin Berghagen delar med sig av en bild från 1970-talet som får hennes följare på Instagram att börja spekulera. På bilden poserar en ung pappa Lasse Berghagen tillsammans med Anni-Frid Lyngstad och Malin.

– Jag, pappa och Frida back in the days. Innan ABBA blev stora och pappa började turnera i Tyskland och deras vägar skildes åt, skriver Malin.

Ni vet själva när man börjar titta i fotoalbumet på gamla bilder och blir nostalgisk och blickar tillbaka på alla vackra minnen från när man var liten.

För Malin Berghagen, dotter till Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagen, var det ett sådant ögonblick häromdagen då hon satt på bussen och började kika på bilder när hon som ung liten flicka fick vara med på bild tillsammans med pappa Lasse och den omåttligt populära Abba-medlemmen Anni-Frid Lyngstad.

– Jag, pappa och Frida back in the days. Innan ABBA blev stora och pappa började turnera i Tyskland och deras vägar skildes åt. Hon är en av de vackraste kvinnor jag vet… Jag vet att jag alltid ville ha hennes skratt. Så som hon rynkade på näsa. När jag blir vuxen vill jag bli som hon, skriver Malin.

Den fantastiskt kärleksfulla bilden på de tre och den något hemlighetsfulla beskrivningen har fått hennes följare att spekulera och undra om det var så att Lasse och Anni-Frid var ett par på den tiden.

Följarnas kommentarer

”Fint foto av er. Visste inte att de varit ett par”, skriver någon.

”Åååå har dom varit tillsammans. Du är minst lika vacker Malin”.

Och Instagram-följarna håller med om att Anni-Frid är fantastisk.

”Ja hon är/var så vacker…och vilken röst. När jag och min kompis lekte ABBA va jag alltid Frida”, skriver någon.

”Så vacker och en förebild sedan jag var 10 år. Min dotter heter Frida av förklarliga skäl”.

Anni-Frid Lyngstad och Lasse Berghagen framför ”Vi vet allt men nästan inget”

De två var artisterna Lasse Berghagen och Anni-Frid fina kollegor under tidigt 1970-talet då de gjorde flera lyckade samarbeten. Bland annat låten ”Vi vet allt men nästan inget”.

Minns du också hur stor Abba-Frida var och vilken härlig förebild hon är. Dela vidare så dina vänner också får blicka tillbaka till det glada 70-talet.