Minns du: Det kommer mera!

Även om jag bara var fem – sex år gammal när det visades så har jag väldigt starka minnen av programmet ”Det kommer mera”. Programmet var verkligen som det hette, less is more hade kastats ut med badvattnet och det var alltid nya spännade saker i varje moment. Som liten parvel var det perfekt kvällsunderhållning av en typ som inte görs längre. 

Jag läste på nu att det var självaste Sven Melander, som var var nöjeschef på den tiden, som kom på namnet på programmmet. När producenterna presenterade idén så visade de det ena efter andra programinslaget och då tycke Melander att ”Det kommer mera” var ett passande namn.

Det första avsnittet sändes 1993 och det höll på i 3 år. Först var Anre Hägerfors progrmledare tillsammans med Martin Timell. Senare blev Timell ersatt av Anders Lundin. 

Det var även stora akter som upträdde i programmet. Eller vad sägs om Harry Belafonte och Bee Gees? 

Ett inslag som jag minns allra mest var mentometertävlningen, det var alltid kul att få reda på svaren. Jag kan inte låta bli att sakna Det kommer mera när jag slår på TV:n idag. Scrolla ner så kan ni se ett klipp från programmet.

Var med och DELA om du också saknar Det kommer mera.

Publicerad av Newsner Guldkorn. Gilla gärna!