Robert Gustafssons uppvisning i Gäster med gester får hela studion att vika sig av skratt

Robert Gustafssons uppvisning i Gäster med gester får hela studion att vika sig av skratt

Under mina barndomsår var SVT:s långkörare ”Gäster med gester” en stor favorit som samlade hela familjen i tv-soffan. Programmet gick ut på att två lag bestående av skådespelare lekte charader med varandra. Under åren gästades programmet av flera välbekanta svenska kändisar som Johannes Brost, Inga Gill, Björn Skifs, Carina Lidbom, Monica Dominique och Lasse Berghagen,

Min stora favorit var dock alltid Robert Gustafsson. När han var med i programmet hade han ännu inte blivit den folkkära skådis han är i dag, men man såg redan då vilken fantastiskt talang han besatt. I klippet nedan har någon klippt ihop flera av de charade han bjöd på under sin medverkan och det är verkligen så fantastiskt bra – både Roberts framförande, men också de roliga uppdrag de ska iscensätta. Vad sägs till exempel om ”Redlös panelhöna eggas upp av slow-fox, tuppar av”?

Det är verkligen ingen lättuppgift att få övriga deltagare att begripa vad det är man försöker spela upp – men Robert lyckas på det mest underbara sätt. Snacka om nostalgitripp!

DELA gärna vidare med alla dina vänner så att de får återuppleva detta underbara program från förr!