Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

6-åring med hjärnskada får se sin stora dröm gå i uppfyllelse ute i trädgården.

Alla barn har drömmar – men för många förblir det drömmar som aldrig går i uppfyllelse. Därför blev jag så glad när jag såg det här fina klippet.

Den 6-årige pojken Landry har diagnosen AVM, arteriovenösa missbildningar i hjärnan, men trots sin hjärnskada är han alltid lika glad på livet. Han bär på ett ständigt leende, har ett hjärta av guld, får sin omgivning att må bra – och drivs av sin stora dröm.

Så en dag fick organisationen Make-A-Wish höra talas om pojkens historia – och de tvekade aldrig en sekund. Drömmen skulle bli verklighet.

Landry var bara nio månader gammal när han tvingades operera hjärnan. Landry fick diagnosen AVM, arteriovenösa missbildningar i hjärnan, något som innebär att det finns onormala blodkärl och vener som riskerar att brista och ge blödningar i ryggmärgen eller hjärnan.

Bildkälla: Youtube

 

Så organisationen Make-A-Wish bestämde sig för att låta pojken önska sig vad han ville. Landrys val var lika självklart som osjälviskt – han ville ha en stor trädkoja så att alla bröder och systrar kunde ha glädje av det och inte bara han.

Bildkälla: Youtube

 

Sagt och gjort – och Landry fick lämna in en handskriven lista med allt han ville ha i sina drömmars trädkoja.

Bildkälla: Youtube

 

Arbetet drog igång…

Bildkälla: Youtube

 

… och snart var det dags för invigning.

Bildkälla: Youtube

 

Make-A-Wish byggde inte bara en trädkoja. De byggde ett lyxhus där Landry och hans syskon skulle kunna leka dagarna långa ute i trädgården.

Bildkälla: Youtube

 

Där fanns ett stort utedäck.

Bildkälla: Youtube

 

En charmig insida.

Bildkälla: Youtube

Möjligheter att klättra.

Bildkälla: Youtube

 

Och linbana!

Bildkälla: Youtube

 

Landrys betyg? Toppen! ”Det är verkligen kul att leka i vår trädkoja”, säger han.

Bildkälla: Youtube

 

Här kan du se ett videoklipp från när 6-årige Landrys dröm går i uppfyllelse:

 

Så fint att Landry, som har ett så stort och varmt hjärta, fick se sin dröm gå i uppfyllelse. Dela gärna vidare om du också tycker att det var en rörande historia!