6 pojkar radar upp sig på scen: Då knäpper han till vänster med fingrarna och förändrar allt

Visst är det någonting alldeles speciellt att slå sig ner i aulan på en sliten trästol och vänta på att årets talangjakt ska dra igång?

Det är alltid en härlig blandning av dans, teater, musik och skratt, några gör alltid bort sig, men det brukar bara ge en extra guldkant på föreställningen.

 

Något av det jag brukar njuta mest av när jag sitter där i stolen är att jag själv slipper stå på scen.

Det dyker alltid upp något ovanligt instrument, ett magiskt trick eller någon som kommit på något helt eget att imponera på juryn med.

Youtube

Ja en talangjakt ger verkligen artisterna chansen att visa upp precis vad de vill, och de kan vara både roliga, larviga, tråkiga och häftiga.

Det bästa av allt, när man tror att det kommer ett riktigt dåligt nummer, men kommer på sig själv med att sitta blickstilla i stolen och bara gapa.

Några som verkligen vet hur man underhåller en publik är de här killarna.

Youtube

När gardinen dras undan ses sex tonåringar i vita t-shirts sitta på varsin stol. Det bär alla solglasögon och man tror först att de kanske tycker att de är lite bättre än vad de faktiskt är.

Framåtlutade med armarna vilandes på knäna sitter de knäpp tysta framför publiken, och man undrar när de ska börja. Då plötsligt hörs killen längst till vänster knäppa med fingrarna.

Publiken är som i trans när de väntar på vad som ska hända härnäst.

Youtube

Snart stämmer pojken bredvid in och börjar knäppa även han. Tillslut sitter alla och knäpper i takt, men det är först då som showen börjar på riktigt.

Exakt samtidigt börjar de klappa sig på knäna. De håller en perfekt takt samtidigt som de stampar med fötterna, knäpper med fingrarna och dunkar sig i bröstet.

Man vet knappt vart man ska titta när killarna fortsätter med sin avancerade rutin. Deras taktkänsla är verkligen otrolig.

Ta en titt på videon nedan och avgör själv:

Dela videon med dina vänner på Facebook så att de också får ta del av killarnas talang!