76-åringen vill ha förändring efter makens död, 2 månader senare får barnbarnen sitt livs chock

Det är svårt att ens föreställa sig den smärta och sorg som 76-årige Barbara måste ha känt.

Hennes make, bästa vän och själsfrände hade plötsligt lämnat jordelivet – och kvar stod hon nu som nybliven änka, för första gången på årtionden utan sitt livs kärlek vid sin sida.

Hela Barbaras tillvaro kastades upp och ned. Ensamheten kunde inte bli mer påtaglig, men det undgick som tur var inte 76-åringens barn och barnbarn… som bestämde sig och göra något åt saken.

Inte nog med att Barbara blev inbjuden att bo hos sin dotter i en månad, dottern hade dessutom kokat ihop en alldeles speciell överraskning.

Hon ville nämligen att 76-åringen skulle få något roligare att tänka på, eftersom det knappast skulle göra saken bättre att sitta hemma och rulla tummarna.

Bildkälla: Youtube

Det var helt enkelt dags för en förändring. Inget allvarligt, inget livsomvälvande, utan helt enkelt någon liten nystart som skulle få Barbara att må mycket bättre.

Som ett besök… hos proffsstylisten Christopher Hopkins, mer känd som ”The Makeover Guy”!

Bildkälla: Youtube

Två månader efter makens död fick så Barbara ta plats i frisörstolen.

Där väntade en riktig förändring med nya kläder, nytt smink, ljusare hår och mer volym.

Bildkälla: Youtube

Och wow, vilken skillnad det blev! Varken barn eller barnbarn kunde tro sina ögon när en pånyttfödd Barbara klev ut genom dörren.

Häng med i klippet och ta del av hennes underbara förvandling:

Ibland kan ett litet lyft på utsidan vara precis vad som behövs för att man ska må bättre också på insidan. Det märktes också på Barbara, som ju hade haft det så tufft men som blev väldigt känslosam och glad över denna lilla nystart.

Så vacker! Tveka inte att dela vidare Barbaras historia för att bjuda nära och kära på lite fin läsning en dag som denna!