Bilden på övergivna hotellet sprids som en löpeld. Kan du se kusliga detaljen?

Längs legendariska Route 66 ligger det lilla samhället Amboy, i kaliforniska Mojaveöknen. En gång i tiden blomstrade det lilla samhället, men nu bor det bara 4 personer här. Många byggnader i den lilla byn har bommat igen, bland annat skolan och motellet, som ligger längs Route 66. Men nu syns återigen Amboy i rubrikerna. Anledningen? En hobbyfotograf mystiska bild, som sprids likt en löpeld över nätet.

Fotografen, som kallar sig Side3, var ute och fotograferade i det öde samhället Amboy när han åkte längs Route 66.

amboy1

Han tog bland annat ett kort på det övergivna motellet i byn. Kan du se den kusliga detaljen?

”Först lade jag inte märke till någon speciellt, men senare såg jag att det fanns blodstänk på en av väggarna”, skriver han på forumet Imgur.

blod1

Jisses! Jag vet inte vad jag ska tro.

blod2

Bilden har fått tusentals att fundera på vad som har hänt och flera stora tidningar i Storbritannien har rapporterat om den kusliga bilden.

Ingen vet i dagsläget säkert vad som hänt, men några påpekade att åtminstone en av de övergivna byggnaderna hade använts för för konstutställningar, medan andra tror att det rör sig om en filminspelning. Flera skriver också att filmer som ”Beneath the Dark” och ”The Hitcher” spelats in på motellet och att det kan vara därför det är ”blodfläckar” på väggen.

Jag vet inte vad jag ska tro, men håll med om att det är både kusligt och lite spännande på samma gång?