Busschauffören tar sig igenom trång passage med otrolig bedrift.

I den amerikanska delstaten South Dakota finns en väg som kallas Needles Highway. Vägen rinner igenom bergskedjan Black Hills och har många smala passager, skarpa svängar och låga tunnlar – något som gör att den sällan trafikeras.

Längs med vägen finns också två granittunnlar som är så trånga att de knappt tycks rymma bredden av en bil. Så om en buss fullastad med turister ska försöka ta sig igenom en av dessa tunnlar, då tänker man givetvis i första taget att det är ett omöjligt uppdrag.

Men den här busschauffören, han vet vad han gör.

Klippet filmas av en annan busschaufför som befinner sig på platsen och ser vad som är på väg att hända. Han berättar själv att han inte trodde bussen skulle lyckas med försöket – men med enorm precision och stor skicklighet förbluffar busschauffören omgivningen och möts av stora applåder när han krånglar sig förbi.

Han tar sig inte bara igenom passagen, han gör det dessutom utan en enda skråma på bussen. Jag sitter bara och gapar, kolla in detta så förstår du själv: 

Jag fick gnugga ögonen både en och två gånger – det här är ju bara så skickligt. Dela gärna vidare om du också blev imponerad av busschaufförens bedrift!

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna