De förvandlade en sliten gammal buss till en lyxig husbil för två på bara 4 månader.

Visst låter det härligt att leva på vägen och bara ta varje dag som den kommer? Tyvärr är det en dröm som för många förblir ouppnåelig, ofta eftersom det är så dyrt att skaffa ett boende som håller måttet. Men det finns personer som löser den problematiken helt på egen hand. Imgur-användaren Christopher Stoll och hans flickvän köpte en gammal kyrkobuss för en billig peng, la ner all energi de hade – och förvandlade den till ett riktigt lyxåk. Dessutom med så billiga möbler som de bara kunde få tag på. Det här är så häftigt, titta bara på bilderna från buss till husbil så får du se!

Den var full av rost, råttskit och fågelbon. Motorn hade inte startats på flera år och elektroniken fungerade inte över huvud taget.

3

2

1

Men ändå bestämde sig Christopher och hans flickvän för att köpa bussen för strax över 1 000 dollar (cirka 8 500 kronor) och ta hem den. Det här skulle bli deras nya renoveringsprojekt.

5

4

Ritningen på bilden ovan gjorde de så fort de köpte bussen. Fyra månader senare var de klara med sitt arbete – och verkligheten blev näst intill identisk med skissen, bortsett från ett par smådetaljer som exempelvis sängens storlek.

Efter att ha fixat bussen till körbart skick, samt gjort hela grovjobbet med att riva ut interiören och göra bussen möjlig att bo i, så var det dags för det roliga: inredningen. Först kom golvet på plats.

6

Sedan var det dags att måla om taket, fixa solpaneler, snickra och dona samt få tag på billiga möbler som sedan placerades in i bussen.

9

8

7

Slutresultatet? Helt och hållet bedårande. En lyxig husbil för två – där de numera bor året om.

11

10

Och givetvis spenderar paret nu så mycket tid som möjligt på vägen!

12

Bildkälla: ChristopherStoll/Imgur

Stort, rymligt, fräscht och ljust – erkänn att du blev lite avundsjuk! Om du tycker att detta var läckert får du gärna gilla Newsner Häftigt för att få fler liknande bilder, texter och videoklipp direkt i ditt flöde framöver.