De påstår att DETTA tecken bevisar att dina älskade finns kvar hos dig efter döden.

När en nära anhörig går bort är det nästan alltid en tragisk och hjärtskärande upplevelse, men det finns många som tror att de fortfarande försöker kommunicera med oss även efter att de är borta. Andliga, synska, religiösa, författare och massor av ”vanliga” människor har genom åren rapporterat att de fått kontakt med nära och kära som avlidit. Vissa säger sig ha sett spöken och väldigt många tror helt enkelt att våra avlidna vänner och familjemedlemmar ibland stannar kvar hos oss långt efter deras död. Även om det inte finns några vetenskapliga bevis, finns det ändå tillräckligt många människor som tror på den här möjligheten och vem är jag att döma? Jag försöker i alla fall ha ett öppet sinne till detta. När jag såg den här listan över tecken som våra älskade försöker ge oss för att meddela att de finns kvar hos oss, måste jag erkänna att jag själv har upplevt flera liknande saker som detta. Jag vet inte om jag inbillar mig eller inte, men jag tycker ändå den här listan var väldigt intressant och det är därför jag delar med mig av den.  

1. Du känner personens doft.

luft

Lukt och doft kan få dig att känna hur en avliden familjemedlem eller vän är i närheten. Människor rapporterar ofta att de känner en parfym eller rakvatten vid vissa tillfällen, utan att någon är i närheten. Vissa som levt ihop med en cigarettrökande partner kan få en släng av denna doft då & då, utan att egentligen veta varför.

2. Du drömmer om dom.

dröm

Även om du kan säkert kan hitta rationella förklaringar till att du drömmer om vänner eller familjemedlemmar som du har förlorat, så många hävdar många att dessa drömmar faktiskt är avlinda som kommer på besök från ”andra sidan”. Dessa rapporter hävdar att nära avlidna försöker prata med dig när du sover. Vissa hävdar att deras vänner och familjemedlemmar har försökt att lämna tröstande meddelanden i drömmarna, speciellt de som säger att de mår bra och att du inte ska oroa dig.

3. Föremål från det förflutna.

objekt1

Föremål som flyttas från där du lämnade dem och sedan dyker upp mitt framför näsan på dig kan vara ett tecken på att en nära anhörig fortfarande i närheten. Många hävdar att särskilt meningsfulla objekt såsom bilder eller smycken har flyttats runt på ett mystiskt sätt. En del tror att dessa objekt placerats i din väg, som ett sätt att låta dig veta att de fortfarande finns med dig.

4. Du känner att någon är i nära.

sense1

Kanske det vanligaste sättet att någon känner hur en familjemedlem eller vän finns i närheten, utan att vara fysiskt där. Du känner en annan energi i rummet som kan vara svår att förklara, men ändå är påtaglig. Ofta är det bara något som du själv upplever. Vissa har ibland en känsla som kan vara mer fysisk, till exempel de som känner en rörelse i sängen eller i soffan bredvid sig. Det ser det som ett tecken på att någon fortfarande finns kvar hos dig.

5. Musik i rätt ögonblick.

music

När din favoritlåt eller ”er” sång sätts på i precis rätt ögonblick, ser många detta som ett bevis på att din älskade är i närheten. Många människor har beskrivit hur de hör speciella låtar om och om igen, på olika platser. De hävdar att det är en påminnelse om att personen fortfarande finns bredvid dem. Vissa kan säkert skaka bort detta och tänka att det är tillfälligheter, men många anser att låtarna börjat spelas i samma ögonblick som de satt och tänkte på personen de har förlorat.

6. Märkligt elektrisk aktivitet.

elek

Även om det kan tyckas som taget ur en film, så rapporterar en del att de upplever konstig, elektrisk aktivitet när avlidna vänner eller familjemedlemmar finns i närheten. Dessa bisarra händelser kan se ut på många olika sätt, såsom ett flimrande ljus eller tv-apparat, att en radioapparat plötsligt slås på, eller att någon annan elektronisk pryl oförklarligt börjar pipa eller föra oväsen. Vissa går så långt och säger att de hört någon prata i telfonen i andra änden av linjen.

7. Favoritnummer dyker upp.

favo

Några tror att våra nära och kära som inte finns med oss längre kommunicerar med oss med hjälp av nummer. Folk kan påstå att de plötsligt börjar se mycket viktiga eller meningsfulla siffror som dyker upp överallt, såsom på klockor, i böcker, eller på tv. Siffrorna kan vara speciellt viktiga datum, en ålder eller någons favoritnummer. Vissa tror att det är rena tillfälligheter, andra tror att det betyder mycket mer än så.

8. Känslan av att någon rör dig.

rörd

Känslan av att någon tar på dig, trots att du är ensam, ser många som ett tydligt tecken på att en nära avliden finns nära. Känslan kan ta sig uttryck på många sätt: En drömlik kyss, någon borstar som ditt hår eller en klapp på axeln eller armen. När energin i ett rum förändras och det känns som att någon rör vid dig tror många att det är din vän eller familjemedlem som försöker nå ut till dig.

9. Djur i naturen.

djur

Många tror att en nära anhörig kan komma tillbaka i form av ett djur eller annan varelse. Det kan vara en en fjäril, en fågel eller en växt som fångar ditt öga av någon anledning. En del har upplevt att djur som kommer fram och vidrör oss kan vara bortgågna människor som söker kontakt.

Dessa gemensamma tecken på att en älskad, avliden person är nära kan vara svåra att tro på, men det är ändå många människor som säger sig ha upplevt detta. Vad som är sant och vad man tror på är upp till var och en att bestämma, men håll med om att det är fascinerade? Dela gärna vidare listan om du tror att våra nära och kära alltid finns med oss, på något sätt.