De upptäcker mystiskt ”hål” i sjön – då skickar mannen in en drönare och fångar det otänkbara

Naturen slutar aldrig att fascinera. Vulkaner som bryter ut efter tusentals år i dvala, tornados som blåser upp med sällan skådad kraft, gejsrar som exploderar och skjuter vatten rakt upp i skyn – ja, du hör ju själv, de fenomen som skapas av vår egen moder jord är helt enkelt de vackraste och mest rafflande shower man kan uppleva.

Det mystiska hålet över sjön Lake Berryessa i Kalifornien är inget undantag. Tusentals människor har förbluffats av det gigantiska, svarta hålet mitt i sjön – och till slut kunde en man inte längre hålla sig.

Han tog sin drönare… och bestämde sig för att styra lite närmare.

Bildkälla: Youtube

Välkommen till Lake Berryessa – den största sjön i Napa County, Kalifornien.

I slutet av 1960-talet blev sjön skådeplats för den otäcka Zodiac-mördaren, en oidentifierad seriemördare som härjade i norra Kalifornien. 

Men det är inte för de brutala morden som många kommer till Lake Berryessa nu för tiden.

Bildkälla: Youtube

Den här mannen hade till exempel ingen aning om vilka hisnande bilder han skulle komma att fånga när han flög ut med sin drönare.

För även om den bjöd på dramatiska och vackra bilder bara genom att sväva över det speciella landskapet, så var det ett speciellt fenomen i sjön som skulle få bilderna att spridas som en löpeld på nätet.

Vad är egentligen det här?!

Bildkälla: Youtube

Det gigantiska hålet, där vattnet forsar ner lika mystiskt som fascinerande, fångade såväl mannens som allmänhetens intresse.

Så han kunde bara inte låta bli att flyga lite närmare och undersöka den märkliga företeelsen.

Och visst är det läckert att få följa med in i vattenmassan?

Det 22 meter breda hålet var från början ett utskov, en anläggning där man på ett kontrollerat sätt skulle släppa ut vatten från dammen till ett område nedströms när den började bli full.

Dessvärre användes inte hålet så ofta efter att det byggdes, eftersom det helt enkelt inte fanns tillräckligt mycket vatten att dränera… men förra vintern hände något.

Naturens krafter gjorde sig av med rekordhöga regnnivåer – och för första gången på över ett decennium fylldes hålet till den grad att det äntligen blev ”action”.

Och då såg det ut så här:

Tveka inte att dela vidare så fler får chansen att se de häftiga bilderna!