Den runda lilla stugan ligger mellan tre vulkaner på Hawaii. När jag ser insidan? Bedårande.

Jag älskar naturen – och när jag åker iväg på semester försöker jag därför alltid hitta boenden som erbjuder en nära och naturskön inblick i resmålet och dess omgivning. Hotell erbjuder tyvärr inte alltid den möjligheten (speciellt inte till låga priser) men sedan uthyrningssajten Airbnb, där privatpersoner kan fixa boenden hos andra privatpersoner, slog igenom så har chanserna blivit större till att fynda smultronställen. Nu har jag hittat en gullig liten stuga på Hawaii som jag bara måste besöka. För 645 kronor per natt hyr paret Eric och Diane ut sitt boende – som dessutom ligger insprängd mellan tre antika vulkaner. Du hör ju själv hur underbart det låter. Och titta då på insidan…

Stugan, som finns att hyra på Airbnb, har Eric och Diane döpt till ”Lava Rock Hale” på grund av dess läge mellan tre vulkaner på Pāhoa, Hawaii.

hawaii1

Bara omgivningen är ju en skatt i sig – och förutom vulkanerna är det också nära till andra häftiga begivenheter. Eller vad sägs om fem minuter till utmärkt snorkling och tio minuter till varma vattenkällor.

hawaii11

”Kom hit och upplev äventyrliga Lava Rock Hale, en unik och rund stuga av lavasten som ligger på 3 vackra tunnland och drivs av solen”, skriver uthyrarna i beskrivningen till boendet. Låt oss kliva in och titta!

hawaii3

Allt inuti stugan är anpassat efter de runda formerna och på grund av den smarta möbleringen blir det väldigt rymligt.

hawaii7

Man måste ju bara älska den enkla och tilltalande inredningen.

hawaii6

Stugan rymmer en eller två personer…

hawaii5

… och allt ifrån lampor till kyl, tv och takfläkt drivs alltså av solcellspaneler. Miljövänligt!

hawaii8

Om vädret inte tillåter utflykter så finns självklart tv att koppla av med från den stora och sköna sängen.

hawaii4

Den mysiga uteplatsen ger möjligheter till härliga grillkvällar.

hawaii2

Duscha? Det gör man utomhus.

hawaii10

Exotiskt!

hawaii9

”När du väl har anlänt, wow! Du inser verkligen hur tur du har som faktiskt får vara där”, skriver användaren Carrie i kommentarsfältet. Jag kan verkligen tänka mig det!

hawaii12

645 kronor/natt kostar det alltså att hyra stugan. På Airbnb kan du se fler bilder och läsa mer om stället.

Dela gärna vidare artikeln om du vill åka till det här fantastiska stället!