Det ser ut som att de bara skottar snö. Men när jag zoomar ut… Wow, detta är så coolt!

När jag var liten så brukade jag alltid rusa ut och göra massor av snöänglar så fort snön föll mot marken. Redan då var jag fascinerad av vilken konst som gick att skapa av något så enkelt som snö. Men jag måste säga att min barndoms snöänglar står sig ganska slätt mot det här. Först trodde jag bara att skoleleverna i den kinesiska provinsen Jilin skottade bort snö från skolgårdens basketplan – men när de var klara häpnade jag totalt.  

Skolelevernas konstverk, som har twittrats ut av China Xinhua News, är en hyllning till den legendariske basketspelaren Kobe Bryant. Los Angeles Lakers-stjärnan har som bekant bestämt sig för att lägga skorna på hyllan och den mästerliga snöavbildningen föreställer därmed Bryants ansikte med texten ”Forever 24”, alltså ”För alltid 24”. Just 24 var numret som Kobe Bryant bar under den senare delen av sin karriär.

Titta bara på det här så förstår du snart varför mina vanliga snöänglar känns fåniga i jämförelse:

kobe2
kobe1
kobe3
kobe4

Bildkälla: China Xinhua News (Twitter)

Jag tyckte verkligen att det här var ett fantastiskt sätt att utnyttja snön för att skapa något vackert. Gilla gärna om du vill ha fler häftiga texter, filmer och bilder i ditt flöde.