Det ser ut som han bygger ett staket på terrassen. 3 minuter senare… En sån här måste jag skaffa!

Vid den här tidpunkten på året är det oftast väldigt skönt att sitta ute i trädgården och bara njuta av värmen. Men samtidigt lever vi ju i ett land där vädret varierar ganska kraftigt. Vissa har kanske inglasade balkonger eller uppvärmda verandor som ni kan sitta ”ute” i året om, men jag som bor i lägenhet har inte den förmånen. Det är kanske därför jag gillar den här prylen så jäkla mycket, som jag hittad på Coolstuff. Med den här kan man ju sitta ute både vår, sommar och höst! Den är 10 kvm, står stabilt i alla väder och håller en jämn temperatur. Den verkar ju också väldigt lätt att montera, som ni kommer se på bilderna. Håll med om att man skulle vilja ha en sån här?

1. Först måste du montera upp igloon. Som tur är behövs inga verktyg och du kan ställa den på vilket jämnt underlag som helst.

igloo

2. På några minuter har du ett uterum på 10 kvm. Det finns peggar för markfäste, men det går att montera utan dessa.

igloo3

3. Räkna med att grannarna slänger trånande blickar över staketet…

coll7

4. Sedan är det bara att inreda efter egen smak…

coolstuff1

5. Hög mysfaktor här inne!

coolstuff2

6. Du kan köpa till en skuggduk för de där riktigt soliga dagarna. Skuggduken täcker 3/4 och förvandlar din igloo till en skön oas dagar då solen står på.

cool6

7. En bok här inne ser inte helt fel ut. Hunden verkar trivas också!

igloo1

8. Som sagt, igloon funkar även bra under vintern.

igloo

Jag blir i alla fall väldigt sugen på att ha en sån här hemma, det finns ju massa spännande inredningsmöjligheter för igloon, det är bara fantasin som sätter gränsen. Om du också gillar vad du ser så kan du köpa igloon på Coolstuff.se.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna