Det ser ut som en helt vanlig friggebod – men en smygtitt på insidan gör mig helt mållös

En friggebod på tomten är någonting jag alltid har drömt om. Den är inte bara vacker att ha i trädgården, utan den kan användas till allt ifrån extra sovplatser på sommaren till förvaring under vintern. 

Men vissa tar friggebodens nytta ett steg längre.

Kolla bara in den här, helt vanliga friggeboden, som verkligen är någonting alldeles extra när vi får se på insidan.

Att få ha en friggebod på min tomt är något av en dröm. Varje år har jag tänkt att jag ska ta hjälp av några vänner och bygga en som ett litet hobbyprojekt, men det har aldrig blivit av. 

Men av att tittat in i den här friggeboden kommer jag sätta igång så fort det blir lite varmare i luften – framför allt för att jag älskar att gå på bio.

Det börjde med en ritning – och sen var arbetet igång. Först sattes stommen för friggeboden upp.

Efter det var det hög tid att sätta dit väggarna och sedan var det dags för takbjälklarna att komma på sin rätta plats.

När de ändå var igång piffade de upp friggeboden med lite lysen i taket.

För vem gillar inte att ha det mysigt och fint i sin friggebod?

Till friggeboden passar en liten veranda perfekt. Dels ser det ju väldigt fint ut, men där kan man mer än ofta stå och njuta av en fin dag och blicka ut över resten av tomten och huset.

Efter lite oljande och färg ser friggeboden ut att vara färdig från utsidan. Men det var mer som skedde på insidan än vad jag någonsin kunde ana..

Inne i friggeboden finns inga sängar eller ett litet bord. Här finns nu en fullt fungerande mini-biograf. Till och med taket lyser upp rummet med vad som liknar en stjärnhimmel.

Om gästerna är sugna på någonting att knapra på under filmen i husets trädgård finns det godis för alla smaker.

Självklart är de klassiska röda biostolarna representerade. Här finns nu en helt egen biograf där man kan välja och vraka mellan vilken film man vill se för tillfället. Helt otroligt!

Bildkälla: The Torii Cinema Company

Det här vore verkligen någonting att ha i min trädgård. Tveka inte på att dela artikeln med en vän som kanske är sugen på att bygga en liknande!