Efter bilden på dubbelgångarna fylls nätet med nya kopior.

Förra veckan skrev vi om Neil Thomas Douglas som i lugn och ro slog sig ner på ett flygplan bara för att plötsligt få se en exakt spegelbild av sig själv sitta bredvid. Mannen bredvid honom hette Robert Stirling såg på pricken ut som Neil. Osannolikt? Helt klart. Men nu kommer nästa nivå i den helt otroliga historien.

Efter att den otroliga bilden på dubbelgångarna Neil Thomas Douglas och Robert Stirling fått spridning över nätet dröjde det inte alltför länge innan det började dyka upp ännu fler dubbelgångare från världens alla hörn.

Det visade sig nämligen att den stil som Neil och Thomas kör med – trimmat rödlätt skägg – går hem på fler ställen.

På twitter har hashtaggen #BeardTwins uppstått och där postar dubbelgångare från alla möjliga platser bilder på sig själva.

En av männen som såg en spegelbild av sig själv när han fick syn på bilden av Neil och Thomas är 31-årige Matt Peabody från USA.

”En klasskamrat visade mig bilden och jag blev ganska paff. Sen fortsatte det att dyka upp fler, det var fascinerande. Jag visste inte att det fanns andra runtom i världen som var så lika mig”, skriver Matt till Metro.

Här är originalbilden på Neil och Robert:

Och här är ett urval av de nya dubbelgångarna:

Matt Peabody, USA. Bildkälla: imgur

mattskagg

Är du också lik? Posta då gärna din bild i en kommentar! 🙂

Publicerad av Ett gott skratt förlänger livet, gilla gärna: