Flickan förvånar alla när hon bjuder på hänförande rutin i ishallen

Konståkning är en sport som inte får alltför mycket utrymme i TV. Handen på hjärtat så kan jag själv inte nämna särskilt många åkare i världseliten. Men varje gång jag råkar komma över ett klipp med denna underbara sport så måste jag bara titta.

Därför blev jag så glad när jag hittade den här lilla tjejen, som utför en helt otrolig rutin. Dessutom utför hon den med en styrka, självsäkerhet och stolthet som gör henne till en riktig förebild för alla unga tjejer.

Bara nio år gammal genomförde Starr Andrews från USA denna helt unika show, där hon går emot allt man vanligtvis brukar se på en konståkningsbana. Hon slänger med håret, dansar vilt och lever verkligen ut till fullo på isen.

Det är så glädjande att se att en så pass ung tjej som Starr vågar sticka ut och göra något eget. Det är verkligen inspirerande i en värld där det är så viktigt att passa in och där många bara följer strömmen.

I dag är Starr 15 år och hon satsar allt på sin älskade konståkning. Om hon fortsätter som i klippet nedan kan hon mycket väl nå sitt mål att delta i de olympiska spelen 2018.

Dela gärna denna artikel om du också tycker att konståkning är en helt fantastisk sport och att alla unga tjejer borde se upp till Starr Andrews.