Mannen har inte klippt håret på 11 år – titta nu på otroliga förvandlingen när frisören kapar allt

Mannen har inte klippt håret på 11 år – titta nu på otroliga förvandlingen när frisören kapar allt

Vissa stunder är det skönt att bara låta håret växa sig vilt. Det kanske är för att göra någon sorts revolt eller bara för att slippa oroa sig och bara släppa taget om sig själv.

Den här mannen hade låtit sitt hår växa i elva år och frisörbesöken hade inte varit prioriterat.

Men en dag beslutade han sig för att göra en förändring – och gick till frisören. En klippning och förvandling som blev alldeles fantastisk.

Att låta håret växa kan vara läskigt. Att lämna en frisyr eller stil man känner sig bekväm i för att istället ta sig ut i det okända. För vissa är det en befrielse, medan det för andra kan kännas jobbigt.

Men för den här mannen hade det inte varit några problem alls. Han hade nämligen låtit sitt hår växa i 11 år.

Bildkälla: Reddit

Under årens lopp, när håret blev allt längre, beslöt sig mannen för att göra så kallade dreadlocks. Håret fortsatte att växa sig långt, faktiskt nästan hela vägen ner till knäna.

Men efter många år med sitt långa hår ville han ha en förändring. Till slut beslutade han sig för att besöka frisören och göra någonting åt det. Efter många timmar i salongen kunde han till slut vända sig om i spegeln – och se det otroliga resultatet.

Bildkälla: Reddit

1 kilo hår borta

Efter många timmar kunde äntligen mannen se sig i spegeln och se sitt nya jag. Med nästan 1 kilo hår borta från hans huvud, uppenbarade sig en ny person framför honom i spegeln. Hela hans ansikte sken upp och konturerna av hans huvud syntes så mycket bättre.

Att en person kan se så annorlunda ut bara efter ett frisörbesök är för mig så häftigt. Jag kunde knappt tro att det var samma person när den här mannens flickvän lade ut bilderna på honom på forumet Reddit. Men hon beskriver själv att han är väldigt glad över att ha blivit av med allt hår.

Vilken magnifik förvandling! Tveka inte på att trycka på DELA här under om du också tyckte det här var häftigt.