Gatuartisten tar tag i 9-årig turistflicka från Sverige – sekunder senare drar alla åskådare efter andan

När jag varit ute i världen på semestrar har jag ofta, särskilt i storstäder, sett massor av gatuartister av varierande kvalitet. Ibland hoppar de över åskådarna, cyklar på ett hjul eller bjuder på en magisk dans. Oavsett vad det är så brukar det nästan alltid vara värt att stanna till och titta på de fantastiska talangerna som dessa människor besitter.

Den här videon har någon i folkhavet filmat i Storbritanniens huvudstad London – och det är när huvudrollsinnehavaren ber någon annan ta över showen som publiken drar efter andan…

Youtube

Mannen utmanade flickan i fysiska färdigheter – och visade först hur hon skulle göra. Först gjorde han några armhävningar, då kontrade flickan genom att enkelt fixa uppgiften. Man kanske skulle tro att flickan inte skulle klara av att göra lika många som den fullvuxne mannen, men hon var verkligen full av självförtroende. Enligt Youtube-användaren som laddat upp klippet 2013 är hon en 9-årig turist från Sverige.

Sen var det dags att hjula – och även det klarade flickan av perfekt.

Men nästa uppgift var svår, och då var gatuartisterna tvungna att hjälpa till lite. Det handlade nämligen om en dubbelhjulning.

Youtube

Hon hade så mycket självförtroende, den modiga lilla tjejen! Man kan se i klippet hur de professionella gatuartisterna nästan blir chockade av hur duktig hon är!

Jag skulle tro att detta var ett test för att se om hon var mogen att göra ett ännu svårare trick. Ta nu en titt på videon och se när de flyger upp i luften!

Dela gärna vidare om du är lika imponerad av flickans mod och självförtroende som jag!