Han förvandlar en rostig dubbeldäckare till ett vackert andra hem på hjul.

Adam Collier-Woods har skapat sitt eget och sin dotters paradis. Ett andra hem på hjul. Han bor i Brighton i England med sin tolvåriga dotter och de älskar båda att surfa. För att kunna skapa ett andra semesterhem åt sig och sin dotter att bo i när de reser runt för att surfa köpte Adam en dubbeldäckare på Ebay. Den såg inte mycket ut för världen och erbjöd knappast någon lyx. Men Adam hade 10 000 pund, drygt 115 000 kronor, att spendera på att köpa och förvandla bussen. Det var inte lätt. Golvet var ruttet, väggarna behövde isoleras och det tog ett bra tag att rycka loss alla säten. Men Adam jobbar som snickare och hade alldeles säkert en hel del fantasi och idéer. Och han är ju definitiv händig! Adam gjorde det mesta själv men fick en del hjälp från vänner och familj. Och efter mycket tid och ansträngning är bussen helt förvandlad. Visst har vi sett många projekt med häftiga fordon, men det här? Det är något utöver det vanliga.

Bussen har några år på nacken. Den är från 1982.

Bildkälla

bild1

Det kan man inte se nu längre.

Bildkälla

bild2

Bussen har ett fullt utrustat kök, sex bäddar och en lounge – som också kan göras om till ett matrum. Det finns också toalett och ett våtrum.

Bildkälla

bild4

Bildkälla

bild3

Bildkälla

bild5

Bildkälla

bild6

Det är värt att titta på filmen nedan för att se förvandlingen. Wow! Adam Collier-Woods hyr nu ut sitt och dotterns paradis för folk som är på semester. Du kan se mer om det på hans hemsida.

Häftigt, eller hur? Dela gärna vidare så fler får se vad man kan göra med lite tid och idéer.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna