Han målar en gumma med en kanna vatten. Men kolla när lampan släcks… Ren magi!

Visst är det häftigt med konst som får ett helt nytt liv när man ser det från en annan synvinkel? Det kan exempelvis vara ett konstverk som får en helt ny innebörd när man ser ett visst budskap, eller så kanske det kan vara små detaljer som förändrar ett helhetsintryck. När jag såg vad den italienske konstnären Crisco Art hade åstadkommit så visade det sig att saker till och med var osynliga – tills dess att han tryckte på lampknappen. Såna här häftiga tavlor har jag då aldrig sett förut, titta själv så förstår du snart det magiska!

Vid en första anblick ser det bara ut som han har målat en tavla på ett vitt pappersark…

… men sedan släcks lampan – och då visar sig helt nya former och färger. (Klicka på bilden så startar videoklippet)

Med speciella vattenfärger kan Crisco Art göra dubbla konstverk på ett enda ark. Det ena konstverket syns på ljusa dagen – och det andra i mörkret. Häftigt, eller vad?!

Min favorit är den här gamla gumman med en vattenkanna. Jag ser det som att när lampan släcks börjar hon hälla vatten och då växer trädet. Så vackert! (Klicka på bilden så startar videoklippet)

Här är tre andra virtuella konstverk som är riktigt läckra. Tre målningar på rad – som får rikligt med glöd i mörkret. (Klicka på bilden så startar videoklippet)

Serietidningsfiguren Ironman vaknar till liv under natten. (Klicka på bilden så startar videoklippet)

Att följa vägen från start till mål är en fröjd för ögat. De sista sekunderna, när lampan släcks, är magi!

Magic Painting

Magic Painting – the painting comes to life in the dark LOOK!Guardate non costa nulla 😉 a fine video la magia 😛

Publicerat av Crisco Art den 20 januari 2016

Om det här klippet inte fungerar när du tittar i mobilen, klicka då på Facebook-ikonen nere i högra hörnet. Då kommer du till en Facebook-sida där filmen ligger och då ska klippet funka!

Tycker du att detta var läckert? Gilla gärna Newsner Häftigt för att få fler liknande artiklar direkt i ditt flöde.