Han såg mystisk formation från sitt sovrumsfönster. Nu sprids den häftiga bilden som en löpeld på nätet.

När väderbloggaren Rogerio Pacheco tittade ut genom sitt sovrumsfönster i måndags kunde han inte tro sina ögon. På himlen ovanför hans bostad i portugisiska Madeira sträckte ett enormt moln ut sig, och Rogerio var snabb som blixten med att få upp sin kamera och föreviga ögonblicket. Bilden går nu under namnet ”Guds hand” – och det är så makalöst vackert.  

Bilden, som Rogerio Pacheco först la ut på sin blogg, har snabbt fått fart på internet där folk spekulerar i vad den häftiga molnformationen egentligen föreställer.

– Så fort jag såg himlen var jag genast fascinerad och jag var bara tvungen att ta fram min kamera för att fotografera. För mig ser molnet ut som en utsträckt hand med ett eldklot, säger Rogerio Pacheco enligt Daily Star. Han fortsätter:

– Jag var inte den enda som tycktes märka det och jag kunde se andra människor som också tittade upp mot himlen. Många verkade positivt överraskade när de tittade upp och såg molnet.

Kommentera gärna vad du tycker att den orangefärgade molnformationen över Madeira ser ut som.

27Jan2016: Algum destaque na imprensa internacional das fotos do amanhecer no passado dia 24 de Janeiro, que foram…

Publicerat av Navegador Mensal den 27 januari 2016

Tycker du att detta var häftigt? Gilla gärna vår Facebook-sida för att utan krångel få fler liknande texter, bilder och videoklipp direkt i ditt flöde.