Han slutade jobbet, köpte en gammal buss och förvandlade den till ett läckert hem.

Det är så underbart med personer som bara bestämmer sig för att släppa allt och göra exakt vad de har lust med. Det kan vara genom att resa jorden runt, flytta till ett annat land – eller varför inte sluta sitt jobb, köpa en skolbuss och bygga upp den till ett mobilt hem att resa runt i. Exakt så gjorde 29-årige Patrick Schmidt, och när jag ser bilderna på hans nya hem blir jag så sugen på att hänga med på en resa. Kolla bara själv!

Patrick Schmidt, 29, jobbade på en flygplats i amerikanska Seattle när han kände att det var dags för en radikal förändring. Han ville ha ut mer av livet, och samtidigt leva enkelt, så han sa upp sig från sitt jobb och åkte till Kalifornien där han köpte en gammal skolbuss av en kyrka för cirka 4 500 dollar (cirka 38 000 kronor).

Därefter körde Patrick bussen till sina föräldrars hem. Tillsammans med sin far arbetade han på projektet i fyra månader.

skolbuss3

skolbuss2

skolbuss1

Till slut, efter hårt arbete, hade skolbussen förvandlats till ett fint litet hem.

skolbuss5

skolbuss4

Givetvis är hemmet också utrustat med dusch och toalett.

skolbuss6

När Patricks nya hem var klart åkte han iväg på en resa som tog honom 1 600 mil och genom 30 stater i USA. Just nu bor han på en uppfart hos en kompis medan han planerar nästa resa i sitt nya drömliv.

– Det råd jag har till andra är att göra vad du kan, även om det är små steg, för att närma dig dina mål. Du kan nå livet du alltid har velat ha. Jag trodde aldrig att det var möjligt men här är jag nu och lever och bloggar från ett litet hem i en skolbuss på livets äventyr, säger Patrick Schmidt till ABC News.

skolbuss8

skolbuss7

Bilder: Imgur

Gilla gärna om du också tycker att Patricks nya hem är riktigt häftigt.