Hans häftiga målningar sprids över hela världen. Detta är bara så coolt.

Jag har alltid gillat att måla och rita, men tyvärr aldrig varit speciellt bra på det. Jag har svårt att få till detaljerna, finliret, och det kan ju ofta vara avgörande om man till exempel ska måla ett porträtt. Annat kan man säga om Stefan Pabst, 35, som är 3D-illustratör. Jag kan sitta i timmar och titta på när han ritar.

Sättet han målar på är så nära verkligheten så man knappt tror att det är sant. För mig är det nästan trolleri, hur man vara så här duktig? Kolla bara på det här glaset.

Foto: Stefan Pabst

Glas_5

Han använder sig av en teknik som på franska heter trompe I’oeil, en term som bokstavligen kan översättas till ”lura ögat”.

Glas_2

Stefan föddes i Ryssland men växte upp i Tyskland, nu är han en eftertraktad konstnär och åker över hela världen för uppdrag, vilket man helt klart kan förstå.

Glas_3

Visst ser det ut som ett vanligt vattenglas? Men så här ser det ut när han vrider kameran.

Glas_4

Titta gärna på videon för att se Stefans coola teknik och andra motiv. Man kan inte bli annat än imponerad! Det här är bara så häftigt.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

3D Drawings Illusions

Video Compilation of 3D Drawings Illusions (by Stefan Pabst)

Publicerat av Fubiz den 31 januari 2016

Dela gärna denna video till dina vänner som du också tror skulle bli imponerad av det här.

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna