Huset ser kanske litet ut från utsidan, men insidan är 64 kvadrat ren kärlek.

Det blir allt mer populärt att bygga mindre hus och utnyttja ytorna på ett bättre sätt. Jag ser egentligen bara fördelar med detta; de är mindre energikrävande, de är ofta väldigt charmiga och det blir mindre att städa… Hur som helst, den här kvinnliga designern Lisa Furey tog ett traditionellt litet lantligt hem och gjorde om det helt, utan att tumma på dess charmiga rötter i lantstil. Trots att boytan bara är 64 kvadrat har detta hem har allt du behöver och mer! Eller vad sägs om sovrum, ett rymligt kök, en tvättstuga och en vacker uteplats? Utsidan av hemmet utstrålar gårdskänsla och smälter in perfekt med dess omgivningar. Häng med in!

Ute i härlig grönska ligger detta bedårande lilla hus. Det enkla landskapet kompletterar hemmets anspråkslösa stil.

cotte1

Verandan ser verkligen härlig ut. Allt material är tänkt att harmonisera med naturen och tål både regn och vind. Detaljerna i tegel är ju bara för läckra.

verandam

Och på kvällen? Här hade jag gärna suttit och ätit en sen middag.

kvallstid

En nyckel till att göra dessa små hus till en härlig plats är att få till alla fönster. När naturligt ljus översvämmar rummen känns allt mycket mer rymligt. Det välvda taket ger också ett djup till rummet.

cotte2

Sovrummet i huset har återvunnet trägolv. De mörka trägolvet ger en fin kontrast till de vita väggarna och en rustik touch. Visst vill man bara lägga sig och ta en tupplur i här?

rum1

Vardagsrummet är verkligen funktionellt. Den öppna lösningen passar bra om du har gäster hemma och soffan kan förvandlas till en säng om det behövs.

bul_15

Hjärtat i hemmet: Köket. Det är mindre än vanliga hem, men har ändå ett litet kylskåp, fullstor diskmaskin, mikrovågsugn och brödrost! Taket är också ett extra plus i kanten.

plus1

Badrummet gör inte heller någon besviken. Gott om lagringsutrymme och vackra detaljer! Kolla bara handfatet…

gott1

Visst hade man inte tackat nej till att flytta in här?

visst5

Här kan du se fler bilder på Lisa Fureys projekt!

Dela gärna detta bedårande hus med dina vänner om du känner någon som du skulle vilja flytta in här med.