Ingen vet vad lilla gymnasten kan göra: Då vänder hon sig om och chockar alla med det omöjliga

Här kommer ett namn att lägga på minnet: Uliana Travkina.Trots att hon bara är i 11-årsåldern har hon en solklar talang för gymnastik. Du kanske inte har hört talas om henne ännu, men vi kan nog räkna med att Uliana kommer att vara en ha en plats på OS-scenen inom några år.

Svårt att överträffa

Hennes flexibilitet fångar verkligen hela publikens uppmärksamhet och det är svårt att tro att det är möjligt för en människokropp att vara så böjlig! Nu har hennes gymnastiknummer och talang blivit en viral snackis – och du kommer att förstå varför. Vi tycker nästan synd om hennes konkurrenter, som ska försöka överträffa den här prestationen.

Uliana Travkina
Foto: YouTube

Född med talang

Säger musklerna ifrån när du böjer dig fram för att nudda med fingrarna vi tårna? Oroa dig inte, så är det för de flesta av oss. När du har sett det här klippet lovar vi dessutom att du kommer att skratta åt dina försök till rörlighetsträning och stretching.

För oss stela ”gamlingar” är det nog tyvärr för sent att satsa på en OS-medalj, så vi får helt enkelt hoppas på att våra barn eller barnbarn visar sig ha den rätta fysiken och smidigheten. Vi vet inte riktigt när Uliana startade sin karriär inom gymnastik, men det är uppenbart att hon är född med en gåva och med väldigt elastiska leder…

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/GfDI8NHycIw” /]

Uliana har kanske en stor naturbegåvning,  men vi är ändå övertygade att det ligger många timmar av hård träning bakom hennes fantastiska show. 

Tyckte du också att det här var enormt imponerande? Dela då med dina vänner!